For Tidlig Sædafgang - Nyere Forskning I lidelser

En kategori af for tidlig sædafgang kaldes for tidlig sædafgang, som giver vanskeligheder med timing og timing ud over et år. Flere studier er blevet udført for at evaluere fænomenet, men den kumulative virkning af alle relevante undersøgelser på forekomsten og virkningen af ​​for tidlig sædafgang er stadig ukendt.

Det bemærkes, at tidligere undersøgelser inden for seksuel sundhed har givet modstridende resultater, så strengt arbejde og nøjagtighed, hvor det er nødvendigt, udføres nu i en metaanalyse udført af Københavns Universitet, Novo Nordisk Foundation Center for Basic Metabolic Research , Det Danske Institut for Klinisk og Økonomisk Psykologi (D-DESC) og flere andre forskningsinstitutioner.

En komplet analyse er nu i gang

Det skal cirka tre år, indtil vi har et fremskridt inden for viden, men det vil være interessant at se virkningen.

Da det kommer til for tidlig sædafgang, har vi få værdifulde undersøgelser omkring det. Vi har brug for langsigtede kønsspecifikke studier for at imødegå tendensen til at mærke for tidlig sædafgang med for meget vægt.

Tegnene på for tidlig sædafgang kan være forskellige. Bør vi bede flere og flere kvinder om at overføre deres sønner på grund af de for tidlige kønsorganer uden kondom? Med de alvorlige psykologiske og fysiske konsekvenser, ville vi se en stigning i tilfælde af for tidlig fødsel? Forekommer det oftere hos børn, der ikke blev udsat for sex? Og med dette kommer mere motivation til at beskytte unge kvinder, der oplever tilstanden? Hvis dette indtil videre opsummerer sagen, må vi antage, at for tidlig sædafgang behandles mindre negativt end andre psykologiske lidelser. Det tilføjer et element af optimisme, der kommer fra at have ramt neglen på hovedet.

Dette betyder ikke, at for tidlig sædafgang er en ikke-eksisterende sygdom. Talrige undersøgelser har vist, at der findes unormal ejakulation hos nogle, men ikke alle kvinder. De fleste af dem bruger dog en teknikassisteret metode, hvor en mand bruger sin manddom som et bækken til at engagere en manddomsstimulator. Dette gør ikke kun ejakulationshandling mulig, men hjælper også med at undgå psykologisk traume hos kvinder, der er involveret i en samleje eller et vaginalt samleje.


riveraollin's Ownd

0コメント

  • 1000 / 1000